+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

”Hoito tilanteen mukaan” -ajan voit valita, jos et oikein tiedä että mikä on tilanteeseesi sopiva hoito. Haastattelen sinua alkuun ja katsomme, mitä toiveita sinulla on hoidon suhteen. Käymme läpi, että onko sinulla jotain fyysisiä haasteita, lihaskireyksiä tai kipuja, vai onko sinulla tarve löytää rentous kokonaisvaltaisemmin ja ehkä saada tilaa ja turvallista läsnäoloa myös tunnetason haasteille.

En ole terapeutti, vaan lähden ennemminkin hoitamaan sinulle rentouden tilaa ja sitä kautta pintaan pääsee nousemaan stressikuormaa, joka vapautuessaan luo tilaa uusille ajatuksille ja lempeämmälle suhtautumiselle itseesi. Energiahoito on usein mukana hoidossa ja se osaltaan auttaa sinua hyväksymään paremmin kokemuksesi ja asiat joita ilmenee joko mielen tai kehon tasolla.

Minusta on ihanaa ja olen todella kiitollinen siitä, että niin moni on luottanut minuun ja antanut minulle ”vapaat kädet” tehdä hoitoa kuten parhaaksi sillä hetkellä koen.
Olen parhaimmillani silloin, kun ei ole mitään valmista kaavaa, vaan hetki, jossa hoito avautuu hetki hetkeltä. Ihan kuin kulkisimme siinä tuntematonta tietä pitkin, emmekä tietäisi mitä seuraavan mutkan takana tulee vastaan.

Käytän hoidon aikana elämän varrella opettelemiani ”työkaluja”, ikään kuin jokin ohjaisi minua. Niinkuin olisin itsekkin vain väline, työkalu jollekin, joka toimii kauttani. Ja juuri siksi koen, että sellainen tekeminen on hyvin voimauttavaa myös itselle.

Mitä enemmän opiskelen tietoa, kuten nytkin, kun on hierojan erikoisammattitutkinto meneillään, niin sitä enemmän luotan myös siihen, mitä en tiedä. Sitä ei pysty sen paremmin selittämään, olkoon se sitten vaikka määritelty intuitioksi. Kaikkein paras hetki hoitamisessa on se, kun olen itse pois tieltä.

Suositellut julkaisut