+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Lisäsin hinnastoon synnytystä valmistelevan vyöhyketerapian, johon yhdistetään aurikulohelmet. Tässä hoidossa käsitellään kehoa siis vyöhyketerapian keinoin; tasapainotetaan ja pehmitellään eri kehon järjestelmiä jalkaterien ja korvanlehtien heijastealueiden kautta. Lopuksi laitetaan aurikulohelmet korvanlehteen vielä tasapainottamaan kehoa.

Helmet eli vaccaria-kasvin siemenet laitetaan korvanlehtien akupisteisiin, ja niiden tehtävänä on rentouttaa lihaksia ja lantion aluetta, vaikuttaa ja tasapainottaa hormonaalisia alueita ja tasapainottaa myös tunnekehoa. Siemenet eivät pakota kehoa mihinkään, mutta ovat vahvana kehon ja mielen tasapainottajana todella hyvä apu, kun valmistaudutaan synnytykseen.

Jos haluat loppuraskauteen monipuolisemman hoidon, niin valitse loppuraskauden valmisteleva hoito, jossa käytetään vyöhyketerapian lisäksi mobilisoivaa hierontaa, jolla tasapainotetaan lantiota ja selän alueita ja myöskin tarvittaessa akupainantaa. Mutta jos koet, että vyöhyketerapia on juuri sinulle sopiva rentouttava hoito, niin valitse tämä.

Synnytystä valmisteleva hoito on hyvä tehdä rvk 38+, lähellä laskettua aikaa. Hoito ei pakota väkisin kehoa mihinkään, mutta sen tärkein tehtävä on saada keho ja mieli rentoutumaan, jotta synnytyksen alkaessa olisi mahdollisimman hyvä olla kehossa. Hoito voi osaltaan mm. nopeuttaa synnytystä, lievittää kipuja, nopeuttaa synnytyksestä palautumista.

Suositellut julkaisut