+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Kokonaisvaltainen, monelle tasolle vaikuttava hoito, kun fyysistä kehoa hoidetaan jäsenkorjauksella ja siihen yhdistetään energiahoitoa ja energiajäsenkorjausta, jolloin saadaan kehoa ja mieltä syvemmältä tasolta tasapainotettua.

Myös kivunhoitoa voi tarvittaessa tehdä energiahoidon tekniikoin hoidon aikana kipuilevalle kehonalueelle. Kehoon varastoituneita tunteita voi tarvittaessa jäädä sulattelemaan ja tiedostamaan energiahoidon avulla. Kun energiahoito on mukana, fyysistä hoitamista on hieman vähemmän, mutta käydään kuitenkin koko kehoa läpi.

Koko hoito tehdään jäsenkorjauksen kivuttomuuden periaatteella, lempeästi ja kehon tuntemuksia kuunnellen. Energiajäsenkorjaus tarkoittaa sitä, että myös energiahoidon keinoin virheasennot tasapainotetaan  esim. lantion, lapojen, kallonpohjan alueilta. Energiahoidolla puhdistellaan monia eri tasoja kuten esimerkiksi tunnekehoa mm. eft-naputtelun keinoin. Energiakehossa voi olla olla myös sukupolvelta toiselle siirtyneitä trauma yms. asioita, jotka yleensä myös yhtenä tekijänä ovat ylläpitämässä virhe-asentoja. Näitä korjaillaan sekä fyysisen kehon tekniikoilla että energiahoidon tekniikoilla.

Hoitoja on hyvä tehdä sarjana, kuten muitakin hoitoja. Sillä tavalla saadaan pysyvämpiä tuloksia aikaan. Muutama hoitokerta ensin parin viikon välein ja sen jälkeen harvemmin, esimerkiksi 6-8 viikon välein. Ylläpitävät hoidot auttavat ylläpitämään terveyttä ja tasapainoa.

Energiajäsenkorjausta olen opiskellut Suomen energiahoitajien kursseilla parin viime vuoden aikana. Energiahoidosta minulla on kokemusta jo useamman vuoden ajalta, sillä ensimmäisen Reiki-kurssin kävin 2000-luvun alkupuolella ja olen opiskellut sen jälkeen Reikin kaikki tasot. Lisäksi olen käynyt vuosien varrella myös muita lyhyempiä kursseja energia-asioihin liittyen. Lapsesta asti minua on kiinnostanut hyvin paljon verhon tuolla puolen olevat asiat, välillä jopa enemmän kuin tämän maailman asiat. Olen ottanut aikoinaan haasteeksi sen, että saan itsessäni yhdistymään abstraktin ja konkreettisen, ja tämä yhdistelmähoito on yksi toiminnallisen tason vahvistus siinä, että olen päässyt haasteessani eteenpäin.