+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Energiahoito on energian kanavoimista, energialla hoitamista, on se sitten mihin tahansa kaavaan tai oppiin liitetty. Kyse on kaikkialla olevasta, universaalista energiasta, jota erilaisin tekniikoin käytetään auttamaan ihmisiä, eläimiä, kasveja, maita, maaplaneettaa, koko universumia sekä lähettää parannusta menneeseen sekä tulevaan, ihmissuhteisiin, tapahtumiin.

Energiahoito on läsnäolemista, nyt-hetkessä olemista, turvassa olemista, kehon kokemuksen äärellä olemista. Se on aina valon lähteestä ja se on aina juuri sellaista, mitä olet valmis itsestäsi parantamaan ja vastaanottamaan.

Energiahoidon aikana yhdistän reikihoidon periaatteita muihin energiahoidon tekniikoihin ja käyn usein myös kehon tasapainotekijät läpi energiajäsenkorjauksen keinoin eli tarkistan lantion asennon, niskan, lonkkien ja polvien asennot ja tasapainotan niitä tarvittaessa energiahoidolla. Teen energiahoitoa hyvin intuitiivisesti ja myös tarvittaessa sanoitan esille nousevia asioita ja tuntemuksia.

Hoidon aikana pidän käsiä hoidettavan kehon eri alueilla, ja myös kehosta irrallaan energiakentän tasolla ja käytän tarvittaessa myös paineluita, sivelyitä, koputteluja, ihan miten energia sillä hetkellä minua ohjaa. Käyn läpi koko kehoa ja asiakas on suurimman osan hoidosta makuulla hoitopöydällä. Kun katson alussa  tasapainotekijät kehon tasolta, niin silloin asiakas on yleensä seisoma-asennossa. Näin keholla on paremmin myös vapautta liikehtiä, kun parasympaattisen hermoston aktivoituminen tapahtuu ja keho lähtee tasapainottumaan.

Energian lisääntyminen auttaa erilaisia energiatukoksia eli tunteiden ja ajatusten aiheuttamia ”jumitiloja” avautumaan. Kaikki fyysinen ja psyykkinen stressi vaikuttaa siihen, että kehossa energiakanavat tukkeutuvat tai niiden virtaus vähenee, ja siitä seuraa ennen pitkää muutoksia myös fyysiseen kehoon erilaisina sairauksina, jatkuvana flunssana, kiputiloina, tunteiden epätasapainona yms. Meillä kaikilla on eriasteisia tunnelukkoja, jotka ovat voineet saada alkunsa jo lapsena ja ne aiheuttavat sen, että reagoimme stressaavissa tilanteissa tietynlailla, koska se on ollut selviytymiskeino lapsena niissä tilanteissa, joissa on vain pitänyt selvitä yksin. Myös perimästä saattaa siirtyä tunnetaakkoja kehoomme ja mieleemme kannettavaksi. Niitäkin voi puhdistella energiahoidon aikana.

Energiahoidon tarkoituksena on myös rentouttaa hermostoa ja lihaksia, jotta keho saa itse parantavat ja tasapainottavat energiat käyttöönsä. Hoidosta voi olla apua kipuihin, fyysiseen ja psyykkiseen stressiin ja sen tuomiin epätasapainon tiloihin, unettomuuteen, levottomuuteen, lievään ahdistukseen ym.

Energiahoito on lempeä ja kokonaisvaltainen hoito, se rauhoittaa ja rentouttaa kehoa, välillä todella syvästikin. Energiahoito on aina rakkaudellista ja se on valoa, mahdollisuus tasapainottumiseen, parantumiseen, askel eteenpäin itsessään. Hoidon jälkeen voi esimerkiksi tuntea olevansa hetken aikaa herkempi tunnetiloissaan, voi olla väsyneempi, tai toisaalta virkeämpi, on levollisempi olo, voi nähdä voimakkaampia unia, lihakset tuntuvat rennommilta ja koko keho tuntuu rennommalta ja stressi vähäisempänä. Voi saada paremmin yhteyden itseensä ja tunteisiinsa, voi saada oivalluksia omaan tilanteeseensa.

RUMMUN ÄÄNI ENERGIAHOIDOSSA

Olen tehnyt ensimmäisen shamaanirummun 14 vuotta sitten ja se on ollut lähinnä kotona käytössä. Tänä keväänä olen sen ottanut myös työhuoneelle mukaan, varsinkin energiahoitoihin. Toukokuussa 2023 kävin tekemässä toisen rummun, jonka oli tarkoitus syntyä jo vuoden 2022 puolella ennen joulua, mutta se olikin valmis vasta toukokuussa syntymään. Olin ikäänkuin raskaana koko kevään, ja odottelin, että milloinka rummun on aika syntyä.

Synnytys ajoittui kasvavan kuun aikaan, myös logossani on myös kasvava kuu. Olen maalannut rumpuun yritykseni logon, joka sekin on syntynyt hitaasti viime syksystä asti. Rummun synnytys oli varsin fyysinen kahden päivän työskentely ja täytyy kyllä sanoa, että suhde siihen on läheinen juuri senkin takia, että sen valmiiksi saattaminen vaati niin paljon voimaa, kärsivällisyyttä, sitkeyttä ja luovuutta. Rumpua voi käyttää missä tahansa hoidossa yhtenä elementtinä ja hoitavana värähtelynä. Olen energiahoidon aikana käyttänyt myös siis rummutusta, mutta myös muita ääniapulaisia kuten koshi-kello ja tiibetiläinen äänimalja. Ääniapulaiset hoitavat kehoa ja energiakenttääerilailla kuin mitä minä pystyn hoitamaan ja niiden avulla voidaan saada keho-mieli myös syvästi rentoutumaan ja hermosto lepotilaan. Äänihoitaminen samaan aikaan on hyvin maadoittavaa, mutta myöskin olotilaa kohottavaa.

ENERGIAHOITO ETÄNÄ

Etähoitoja voit kysyä yhteydenottolomakkeen kautta.

Energiahoitoa voidaan tehdä myös etähoitona. Energian liikkumiseen ei vaikuta aika tai paikka, se on kokonaan niiden määreiden ulottumattomissa.  Koska energia ei tarvitse aikaa ja paikkaa, niin se toimii välimatkojenkin päästä ja myös ajallisesti eri aikoina. Se toimii siis myös tulevaisuuteen ja menneisyyteen, koska lineaarinen aika on vain ihmisen keksintö elämän hallintaan. Etähoidon intentiona voi pyytää mielessään hoitoa juuri siihen asiaan mihin kokee sillä hetkellä tarvitsevansa. Jos sinulla on esimerkiksi kipuja, voit pyytää että hoito kohdistuu niiden hoitamiseen. Tai jos on jokin hankala elämäntilanne meneillään, tai traumaattinen kokemus menneisyydessä tai jokin voimia vievä tilenne tulossa elämään, niin voit pyytää mielessäsi, että energia kohdistuu juuri niihin asioihin. Koska hoitava energia on aina viisaampaa kuin me ihmiset, niin energia kuitenkin joka tapauksessa kyllä tietää mihin sitä enesin tarvitaan ja hoitaa juuri sitä asiaa mikä on kaikakien korkeimmaksi parhaaksi.

Seuraavassa kerron, millaisia etähoitoja minä voi esimerkiksi tehdä ja niiden hinnat.

ETÄHOITO 45 MIN + PUHELU TAI KIRJALLINEN PALAUTE (65€)

Etähoidon aikana käyn läpi kehoa ja energiakenttää sekä puhdistan chakroja, aivan kuten olisimme fyysisesti samassa tilassa. Etähoidon aikana sinun olisi hyvä olla rauhallisessa paikassa, jossa voit keskittyä kehon ja mielen liikkeisiin, tuntemuksiin, kokemuksiin.

Etähoidon voi varata ajanvarauksesta mutta myös olemalla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Laitan sähköpostiin laskutustiedot, hoito maksetaan etukäteen.

Etähoidon jälkeen olemme puhelimitse yhteydessä, heti hoidon jälkeen. Heti hoidon jälkeen on paras hetki, koska silloin hoidon tuntemukset ovat vielä tuoreessa muistissa ja energia virtaa vieläkin. Koska hoito toimii korkeassa energiavärähtelyssä, niin sitä on vaikea sen vuoksi pitää mielen muistissa pitkään. Puhelimessa käydään läpi hoidon aikana nousseita tuntemuksia ja kokemuksia. Sanallistaminen voi avata oivalluksia omasta tilanteestaan ja se on myös osa hoitoa, energia virtaa myös puhelun aikana. Jos puhelu ei sinulle sovi, voin siinä tapauksessa laittaa sähköpostiin lyhyen kirjallisen raportin hoidon kulusta. Laita minulle viestiä siitä, että haluatko puhelun vai kirjallisen raportin.

ETÄHOITO JA AURAN KANAVOINTI (95€)

Tämä palvelu sisältää etäenergiahoidon ja auran kanavoinnin. Se on hyvin kokonaisvaltainen ja syvällinen hoito, kun energiahoitoon yhdistetään kanavointia. Teen kanavoinnista kirjallisen raportin sinulle sähköpostiin parin päivän kuluessa hoidosta. Toivon, että kun olet sen rauhassa lukenut, voisit laittaa minulle viestiä, kuinka olet kanavoinnin ja hoidon kokenut ja oletko huomannut jotain uutta tai vanhaa itsessäsi. Tämän hoidon voimme sopia tietylle päivälle, mutta tarkempaa aikaa ei tarvitse sopia.

Auran eli energiakentän kanavointi tarkoittaa sitä, että keskityn energiakenttään ja sieltä nouseviin kuviin ja tuntemuksiin. Kuvat ovat useimmiten symbolisia, kuten unetkin. Ne voivat kertoa jotain henkilön luonteesta tai asioista, joita elämässä on ollut tai on juuri nyt meneillään. Toiveista tai suunnitelmista. Asiat energiakentästä voivat nousta esiin myös kehollisina tuntemuksina tai tunteina. Välillä myös edesmenneen omaisen tai tuttavan tuomana viestinä. Kanavoinnin aikana voi tulla jokin runo tai lause, jota en itse ymmärrä, mutta jonka otan ylös sellaisenaan kun se tulee. En itse monestikaan ymmärrä sitä, että miksi jokin näkymä minulle näytetään, mutta usein vastaanottaja sen ymmärtää heti tai jonkin ajan kuluttua.

Kanavoinnin tarkoituksena on nostaa pintaan asioita, joita voisi tarkastella juuri nyt elämässään. Aina ei arjen tiimellyksessä ole aikaa ja jaksamista kuulostella ajatuksiaan, tunteitaan ja tarpeitaan. Kanavoinnissa voi näitä asioita nousta katseltavaksi ja silloin onkin hyvä tutkiskella, mikä merkitys pintaan tuoduilla asioilla on itselle. Kanavoinnin tarkoituksena on myös muistuttaa siitä, että on tärkeää välillä pysähtyä itsensä äärelle, ja antaa aikaa itselleen. Meissä on hyvin monessa kerroksessa asioita, jotka olemme ehkäpä unohtaneetkin. Voi olla että kanavoinnin myötä näitä unohdettuja itsensä osasia tulee takaisin tiedostettavaksi.

Kanavoinnin aikana en näe mitään, mitä ei ole tarkoitus nähdä. Olen yhteydessä vain ja ainoastaan valoon ja rakkauteen, eikä mitään ”pahaa” nouse esille. Minulle näytetään vain niitä asioita, joiden sallitaan nyt tulla näkyville. Kanavointi ei ole ennustamista millään lailla. Monet ovat kokeneet kanavoinnin avaavan jotain lukkoja tai saavan oivalluksen johonkin käsillä olevaan asiaan. Myös se, että jotain unohdettua on noussut uudelleen katseltavaksi, on auttanut jatkamaan eteenpäin uudella energialla. Myös lohdun, rauhan sekä onnellisuuden tunteita on vastaanottajilla tullut kanavoinnin myötä.

Kun energiahoito ja kanavointi yhdistetään, on kyseessä syväpuhdistava hoito. Hoidon jälkeen on hyvä muistaa olla pari päivää rennommin ja keskittyä itseensä ja olemiseensa paremmin, jotta hoidolla on mahdollisuus sisäistyä ja tuoda konkreettista muutosta mukanaan. Ja muista juoda vettä!

ETÄHOITO ELÄIMELLE (45 €)

Etähoitoa voi tehdä myös eläimille. He ovat usein hyvinkin vastaanottavaisia energiahoidoille. Eläimellä voi olla vaikkapa arkuutta säikähdyksen vuoksi, jotain kehollisia haasteita, eroahdistusta yms. joihin voi olla apua energiahoidoista. Joskus selvitään yhdellä hoidolla ja toisinaan tarvitaan useampi hoito. Eläimen energiahoidossa puhdistellaan samanlailla energiakenttää ja fyysistä kehoa, kuten ihmisenkin hoidossa. Välillä hoidon aikana tulee tietoa siitä, että miksi eläimellä on jokin vaiva, mutta ei aina. Useimmille eläimille hoidoista on apua, mutta välillä on myös niinkin, että hoidolla ei ole vaikutusta ja silloin on kyseessä jokin sellainen asia tai kokemus, jonka eläin itse on valinnut koettavakseen tai oppi, jota omistaja/ perhe tarvitsee.

KODIN/PAIKAN ENERGIAPUHDISTUS ETÄNÄ (45 €)

Kodissa, mökillä tai asuinalueella voi olla energiahäiritsijöitä, kuten ajatus- ja tunne-energioita, jotka ovat jääneet fyysiseen paikkaan voimakkaista tapahtumista. Myös ihminen saattaa kuollessaan jäädä lähelle fyysistä maailmaa, osaamatta mennä valomaailmaan, varsinkin jos hän on ollut hyvin materialistinen. Myös luonnonhenget saattavat välillä olla jostain ihmiselle näreissään ja aiheuttavat häirintää asujille. Energiatason häiritsijät voivat vaikuttaa kodin ilmapiiriin esimerkiksi tekemällä epämääräistä ahdistavaa oloa,riitaisuutta, tunkkaista/hämärää vaikutelmaa, outoa hajua, ääniä tms. Kun asuinpaikkaa tai kotia puhdistellaan energeettisesti, niin voit tuntea muutoksen eräänlaisena hiljaisuutena tai kirkastumisena. Kuin olisi siivottu tai pesty ikkunat, on kevyempi ilmapiiri ja helpompi hengittää. Energiapuhdistuksen voit tilata minulta laittamalla yhteydenottolomakkeen kautta viestiä. Kyselen sinulta sitten tarvittavia lisätietoja puhdistukseen liittyen. Laitan lyhyen raportin parin päivän sisällä tehtyäni puhdistusta.

KODIN ENERGIAPUHDISTUS ETÄNÄ JA ASUKKAIDEN KEVYT ENERGIAPUHDISTUS (80 €)

Tämä etähoito on kuten edellä, mutta se sisältää myös asujien energiakenttien puhdistukset ja energisoinnit. En varsinaisesti lähde katselemaan tarkemmin kenenkään asukkaan energioita, vaan puhdistan ne ja annan energian virrata tasapainotuksen ja energisoinnin ajatuksella. Usein asukkaista nousee pintaan myös joitain vaikutelmia ja asioita energiapuhdistuksen aikana, ja kerron niistä lyhyesti raportissa, jos se vaikuttaa siltä, että on oleellista sanoa. Tilaa tämä hoito myös yhteydenottolomakkeen kautta, jotta voimme sopia ajan puhdistukselle.

.