+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Energiahoito on energian kanavoimista, energialla hoitamista, on se sitten mihin tahansa kaavaan tai oppiin liitetty. Kyse on kaikkialla olevasta, universaalista energiasta, jota erilaisin tekniikoin käytetään auttamaan ihmisiä, eläimiä, kasveja, maita, maaplaneettaa, koko universumia sekä lähettää parannusta menneeseen sekä tulevaan, ihmissuhteisiin, tapahtumiin.

Energiahoidon aikana yhdistän reikihoidon periaatteita muihin energiahoidon tekniikoihin ja käyn myös kehon tasapainotekijät läpi energiajäsenkorjauksen keinoin eli tarkistan lantion asennon, niskan, lonkkien ja polvien asennot ja tasapainotan niitä tarvittaessa energiahoidolla. Teen energiahoitoa hyvin intuitiivisesti ja myös tarvittaessa sanoitan esille nousevia asioita ja tuntemuksia.

Hoidon aikana pidän käsiä hoidettavan kehon eri alueilla, ja myös kehosta irrallaan energiakentän tasolla ja käytän tarvittaessa myös paineluita, sivelyitä, koputteluja, ihan miten energia sillä hetkellä minua ohjaa. Käyn läpi koko kehoa ja asiakas on suurimman osan hoidosta makuulla hoitopöydällä. Kun katson alussa  tasapainotekijät kehon tasolta, niin silloin asiakas on yleensä seisoma-asennossa. Näin keholla on paremmin myös vapautta liikehtiä, kun parasympaattisen hermoston aktivoituminen tapahtuu ja keho lähtee tasapainottumaan.

Energian lisääntyminen auttaa erilaisia energiatukoksia eli tunteiden ja ajatusten aiheuttamia ”jumitiloja” avautumaan. Kaikki fyysinen ja psyykkinen stressi vaikuttaa siihen, että kehossa energiakanavat tukkeutuvat tai niiden virtaus vähenee, ja siitä seuraa ennen pitkää muutoksia myös fyysiseen kehoon erilaisina sairauksina, jatkuvana flunssana, kiputiloina, tunteiden epätasapainona yms. Meillä kaikilla on eriasteisia tunnelukkoja, jotka ovat voineet saada alkunsa jo lapsena ja ne aiheuttavat sen, että reagoimme stressaavissa tilanteissa tietynlailla, koska se on ollut selviytymiskeino lapsena niissä tilanteissa, joissa on vain pitänyt selvitä yksin.

Energiahoidon tarkoituksena on myös rentouttaa hermostoa ja lihaksia, jotta keho saa itse parantavat ja tasapainottavat energiat käyttöönsä. Hoidosta voi olla apua kipuihin, fyysiseen ja psyykkiseen stressiin ja sen tuomiin epätasapainon tiloihin, unettomuuteen, levottomuuteen, lievään ahdistukseen ym.

Energiahoito on lempeä ja kokonaisvaltainen hoito, se rauhoittaa ja rentouttaa kehoa, välillä todella syvästikin. Energiahoito on aina rakkaudellista ja se on valoa, mahdollisuus tasapainottumiseen, parantumiseen, askel eteenpäin itsessään. Hoidon jälkeen voi esimerkiksi tuntea olevansa hetken aikaa herkempi tunnetiloissaan, voi olla väsyneempi, tai toisaalta virkeämpi, on levollisempi olo, voi nähdä voimakkaampia unia, lihakset tuntuvat rennommilta ja koko keho tuntuu rennommalta ja stressi vähäisempänä. Voi saada paremmin yhteyden itseensä ja tunteisiinsa, voi saada oivalluksia omaan tilanteeseensa.

ENERGIAHOITO ETÄNÄ

Energiahoitoa voidaan tehdä myös etähoitona. Energian liikkumiseen ei vaikuta aika tai paikka, se on kokonaan niiden määreiden ulottumattomissa.  Koska energia ei tarvitse aikaa ja paikkaa, niin se toimii välimatkojenkin päästä ja myös ajallisesti eri aikoina. Se toimii siis myös tulevaisuuteen ja menneisyyteen, koska lineaarinen aika on vain ihmisen keksintö elämän hallintaan.

Etähoidon aikana käyn läpi kehoa ja energiakenttää sekä puhdistan chakroja, aivan kuten olisimme fyysisesti samassa tilassa. Etähoidon aikana sinun olisi hyvä olla rauhallisessa paikassa, jossa voit keskittyä kehon ja mielen liikkeisiin, tuntemuksiin, kokemuksiin.

Etähoidon jälkeen olemme puhelimitse yhteydessä, yleensä heti hoidon jälkeen, mutta jos ajankohta on hankala sinulle, niin voimme sopia puhelun myös seuraavaan päivään. Heti hoidon jälkeen on kuitenkin paras hetki, koska silloin hoidon tuntemukset ovat vielä tuoreessa muistissa. Tuntemukset nimittäin tuppaavat unohtumaan nopeasti, koska hoito toimii korkeassa energiavärähtelyssä, niin sitä on vaikea sen vuoksi pitää mielen muistissa. Puhelimessa käydään läpi hoidon aikana nousseita tuntemuksia ja kokemuksia. Sanallistaminen voi avata oivalluksia omasta tilanteestaan ja se on myös osa hoitoa, energia virtaa myös puhelun aikana.

Toinen etähoidon palvelu on hieman pidempi ja teen siitä kirjallisen hoitopalautteen, jonka lähetän sähköpostiin parin päivän sisällä etähoidosta. Tähän etähoitoon ei kuulu puhelua.