+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Energiahoito on energian kanavoimista, energialla hoitamista, on se sitten mihin tahansa kaavaan tai oppiin liitetty. Kyse on kaikkialla olevasta, universaalista energiasta, jota erilaisin tekniikoin käytetään auttamaan ihmisiä, eläimiä, kasveja, maita, maaplaneettaa, koko universumia sekä lähettää parannusta menneeseen sekä tulevaan, ihmissuhteisiin, tapahtumiin.

Energiahoidon aikana yhdistän reikihoidon periaatteita muihin energiahoidon tekniikoihin ja käyn myös kehon tasapainotekijät läpi energiajäsenkorjauksen keinoin eli tarkistan lantion asennon, niskan, lonkkien ja polvien asennot ja tasapainotan niitä tarvittaessa energiahoidolla. Teen energiahoitoa hyvin intuitiivisesti ja myös tarvittaessa sanoitan esille nousevia asioita ja tuntemuksia.

Hoidon aikana pidän käsiä hoidettavan kehon eri alueilla, ja myös kehosta irrallaan energiakentän tasolla ja käytän tarvittaessa myös paineluita, sivelyitä, koputteluja, ihan miten energia sillä hetkellä minua ohjaa. Käyn läpi koko kehoa ja asiakas on suurimman osan hoidosta makuulla hoitopöydällä. Kun katson alussa  tasapainotekijät kehon tasolta, niin silloin asiakas on yleensä seisoma-asennossa. Näin keholla on paremmin myös vapautta liikehtiä, kun parasympaattisen hermoston aktivoituminen tapahtuu ja keho lähtee tasapainottumaan.

Energian lisääntyminen auttaa erilaisia energiatukoksia eli tunteiden ja ajatusten aiheuttamia ”jumitiloja” avautumaan. Kaikki fyysinen ja psyykkinen stressi vaikuttaa siihen, että kehossa energiakanavat tukkeutuvat tai niiden virtaus vähenee, ja siitä seuraa ennen pitkää muutoksia myös fyysiseen kehoon erilaisina sairauksina, jatkuvana flunssana, kiputiloina, tunteiden epätasapainona yms. Meillä kaikilla on eriasteisia tunnelukkoja, jotka ovat voineet saada alkunsa jo lapsena ja ne aiheuttavat sen, että reagoimme stressaavissa tilanteissa tietynlailla, koska se on ollut selviytymiskeino lapsena niissä tilanteissa, joissa on vain pitänyt selvitä yksin. Myös perimästä saattaa siirtyä tunnetaakkoja kehoomme ja mieleemme kannettavaksi. Niitäkin voi puhdistella energiahoidon aikana.

Energiahoidon tarkoituksena on myös rentouttaa hermostoa ja lihaksia, jotta keho saa itse parantavat ja tasapainottavat energiat käyttöönsä. Hoidosta voi olla apua kipuihin, fyysiseen ja psyykkiseen stressiin ja sen tuomiin epätasapainon tiloihin, unettomuuteen, levottomuuteen, lievään ahdistukseen ym.

Energiahoito on lempeä ja kokonaisvaltainen hoito, se rauhoittaa ja rentouttaa kehoa, välillä todella syvästikin. Energiahoito on aina rakkaudellista ja se on valoa, mahdollisuus tasapainottumiseen, parantumiseen, askel eteenpäin itsessään. Hoidon jälkeen voi esimerkiksi tuntea olevansa hetken aikaa herkempi tunnetiloissaan, voi olla väsyneempi, tai toisaalta virkeämpi, on levollisempi olo, voi nähdä voimakkaampia unia, lihakset tuntuvat rennommilta ja koko keho tuntuu rennommalta ja stressi vähäisempänä. Voi saada paremmin yhteyden itseensä ja tunteisiinsa, voi saada oivalluksia omaan tilanteeseensa.

RUMMUN ÄÄNI ENERGIAHOIDOSSA

Olen tehnyt ensimmäisen shamaanirummun 14 vuotta sitten ja se on ollut lähinnä kotona käytössä. Tänä keväänä olen sen ottanut myös työhuoneelle mukaan, varsinkin energiahoitoihin. Toukokuussa kävin tekemässä toisen rummun, jonka oli tarkoitus syntyä jo viime vuoden puolella ennen joulua, mutta se olikin valmis vasta toukokuussa syntymään. Olin ikäänkuin raskaana koko kevään, ja odottelin, että milloinka rummun on aika syntyä.

Synnytys ajoittui kasvavan kuun aikaan, myös logossani on myös kasvava kuu. Olen maalannut rumpuun yritykseni logon, joka sekin on syntynyt hitaasti viime syksystä asti. Rummun synnytys oli varsin fyysinen kahden päivän työskentely ja täytyy kyllä sanoa, että suhde siihen on läheinen juuri senkin takia, että sen valmiiksi saattaminen vaati niin paljon voimaa, kärsivällisyyttä, sitkeyttä ja luovuutta. Rumpua voi käyttää missä tahansa hoidossa yhtenä elementtinä ja hoitavana värähtelynä. Olen energiahoidon aikana käyttänyt myös siis rummutusta, mutta myös muita ääniapulaisia kuten koshi-kello ja tiibetiläinen äänimalja. Ääniapulaiset hoitavat kehoa ja energiakenttääerilailla kuin mitä minä pystyn hoitamaan ja niiden avulla voidaan saada keho-mieli myös syvästi rentoutumaan ja hermosto lepotilaan. Äänihoitaminen samaan aikaan on hyvin maadoittavaa, mutta myöskin olotilaa kohottavaa.

ENERGIAHOITO ETÄNÄ

Energiahoitoa voidaan tehdä myös etähoitona. Energian liikkumiseen ei vaikuta aika tai paikka, se on kokonaan niiden määreiden ulottumattomissa.  Koska energia ei tarvitse aikaa ja paikkaa, niin se toimii välimatkojenkin päästä ja myös ajallisesti eri aikoina. Se toimii siis myös tulevaisuuteen ja menneisyyteen, koska lineaarinen aika on vain ihmisen keksintö elämän hallintaan. Etähoidon intentiona voi pyytää mielessään hoitoa juuri siihen asiaan mihin kokee sillä hetkellä tarvitsevansa. Jos sinulla on esimerkiksi kipuja, voit pyytää että hoito kohdistuu niiden hoitamiseen. Tai jos on jokin hankala elämäntilanne meneillään, tai traumaattinen kokemus menneisyydessä tai jokin voimia vievä tilenne tulossa elämään, niin voit pyytää mielessäsi, että energia kohdistuu juuri niihin asioihin. Koska hoitava energia on aina viisaampaa kuin me ihmiset, niin energia kuitenkin joka tapauksessa kyllä tietää mihin sitä enesin tarvitaan ja hoitaa juuri sitä asiaa mikä on kaikakien korkeimmaksi parhaaksi.

ETÄHOITO 45 MIN + PUHELU TAI KIRJALLINEN PALAUTE

Etähoidon aikana käyn läpi kehoa ja energiakenttää sekä puhdistan chakroja, aivan kuten olisimme fyysisesti samassa tilassa. Etähoidon aikana sinun olisi hyvä olla rauhallisessa paikassa, jossa voit keskittyä kehon ja mielen liikkeisiin, tuntemuksiin, kokemuksiin.

Etähoidon voi varata ajanvarauksesta mutta myös olemalla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Laitan sähköpostiin laskutustiedot, hoito maksetaan etukäteen.

Etähoidon jälkeen olemme puhelimitse yhteydessä, heti hoidon jälkeen. Heti hoidon jälkeen on paras hetki, koska silloin hoidon tuntemukset ovat vielä tuoreessa muistissa ja energia virtaa vieläkin. Koska hoito toimii korkeassa energiavärähtelyssä, niin sitä on vaikea sen vuoksi pitää mielen muistissa pitkään. Puhelimessa käydään läpi hoidon aikana nousseita tuntemuksia ja kokemuksia. Sanallistaminen voi avata oivalluksia omasta tilanteestaan ja se on myös osa hoitoa, energia virtaa myös puhelun aikana.

ETÄHOITO ELÄIMELLE

Etähoitoa voi tehdä myös eläimille. He ovat usein hyvinkin vastaanottavaisia energiahoidoille. Eläimellä voi olla vaikkapa arkuutta säikähdyksen vuoksi, jotain kehollisia haasteita, eroahdistusta yms. joihin voi olla apua energiahoidoista. Joskus selvitään yhdellä hoidolla ja toisinaan tarvitaan useampi hoito. Eläimen energiahoidossa puhdistellaan samanlailla energiakenttää ja fyysistä kehoa, kuten ihmisenkin hoidossa. Välillä hoidon aikana tulee tietoa siitä, että miksi eläimellä on jokin vaiva, mutta ei aina. Useimmille eläimille hoidoista on apua, mutta välillä on myös niinkin, että hoidolla ei ole vaikutusta ja silloin on kyseessä jokin sellainen asia tai kokemus, jonka eläin itse on valinnut koettavakseen tai oppi, jota omistaja/ perhe tarvitsee.

KODIN/ASUINALUEEN ENERGIAPUHDISTUS ETÄNÄ

Kodissa tai asuinalueella voi olla energiahäiritsijöitä, kuten ajatus- ja tunne-energioita, jotka ovat jääneet fyysiseen paikkaan voimakkaista tapahtumista. Myös ihminen saattaa kuollessaan jäädä lähelle fyysistä maailmaa, osaamatta mennä valomaailmaan, varsinkin jos hän on ollut hyvin materialistinen. Myös luonnonhenget saattavat välillä olla jostain ihmiselle näreissään ja aiheuttavat häirintää asujille. Energiatason häiritsijät voivat vaikuttaa kodin ilmapiiriin esimerkiksi tekemällä epämääräistä ahdistavaa oloa,riitaisuutta, tunkkaista/hämärää vaikutelmaa, outoa hajua, ääniä tms. Kun asuinpaikkaa tai kotia puhdistellaan energeettisesti, niin voit tuntea muutoksen eräänlaisena hiljaisuutena tai kirkastumisena. Kuin olisi siivottu tai pesty ikkunat, on kevyempi ilmapiiri ja helpompi hengittää. Energiapuhdistuksen voit tilata minulta laittamalla yhteydenottolomakkeen kautta viestiä. Kyselen sinulta sitten tarvittavia lisätietoja puhdistukseen liittyen. Laitan lyhyen raportin parin päivän sisällä tehtyäni puhdistusta.