+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Hei,

Taustalla Kaija Juurikkalan minusta maalaama sielunkuva.

Olen Nina. Aiemmalta koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Nuoresta pitäen olen ollut kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena, ja siitä kuinka sekä sisäiset että ulkoiset tekijät vaikuttavat kehon terveyteen ja sairastumiseen. Tämän vuoksi aloin vuonna 2012 opiskella työni ohessa vyöhyketerapeutiksi. Syksyllä 2020 päätin antaa enemmän energiaa ja huomiota täydentävien hoitojen maailmaan, jäin pois sairaanhoitajan työstä ja lähdin kokoaikaiseksi yrittäjäksi.

Minua on aina kiinnostanut se, kuinka abstrakti ja konkreettinen maailma toimivat rinnakkain ja keskenään. Sisäinen ja ulkoinen. Tunne ja järki. Henki ja keho. Niinpä matkani varrella olen opiskellut myös energiahoitoihin, liittyviä asioita ja tekniikoita.  Olen opiskellut myös perinteiseksi jäsenkorjaajaksi ja opiskelin vuoden 2022 aikana koulutetuksi hierojaksi. Pidän tärkeänä täydentävää koulutusta, mutta tiedän myös, että pelkkä läsnäolo ja hyväksyminen ovat tärkeimmät työkalut eheytymisen tiellä.

Mielestäni täydentävät hoitomuodot ja koululääketiede ovat oiva pari toimimaan rinnakkain, kun puhutaan ihmisen terveydestä, sairaudesta, terveyden ylläpitämisestä ja sairauksien paranemisesta. Niiden pitäisi ehdottomasti kulkea käsi kädessä. Jokaisen keho on ainutlaatuinen kokonaisuus ja tervehtyminen ja tasapainottuminen tapahtuu juuri sen ihmisen ehdoilla ja omaan aikatauluunsa. Hoitoja tehdessäni tärkeintä on olla hyväksyvän läsnäolon tilassa, sillä silloin kaikki paraneminen ja tasapainottuminen on mahdollista. 

Ulkonäöstäni sen verran, että minulla on nuoresta aikuisiästä asti ollut pälvikalju, minkä vuoksi minulla ei ole tukkaa. Peruukkia en voi pitää työtä tehdessä, sillä se on liian kuuma ja tukala. Joten älä säikähdä tukattomuutta, se on vain kosmeettinen haitta.

Kaikki hoidot antavat sykäyksen keholle itselleen aloittaa prosessi, jossa keho hakee terveyttä sairauden tilalle, tasapainoa epätasapainon tilalle.