+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Kun Sinulla on toiveena raskaus, mutta aikaa kuluu, eikä toiveesi ole vielä toteutunut. Tai ajatuksissa on olleet raskaustoiveet, mutta se on vasta suunnitelmien tasolla ja haluat ensin keholle ja mielelle lempeää, tasapainottavaa, ja hoitavan pehmittelevää hoitoa.

Haikaran höyhen-palvelussa keskitytään raskaustoiveeseen ja eri tekniikoin (kuten jäsenkorjaus, vyöhyketerapia, akupainanta, aurikuloterapia, energiahoito) availlaan kehoa ja mieltä lempeästi ja kokonaisvaltaisesti. Hoito sopii myös hedelmöityshoitojen tueksi. Hoidon hintaan kuuluvat myös tiettyjä hormonaalisia akupisteitä ja lepohermostoa stimuloivat aurikulohelmet, jos haluat että niitä laitetaan jatkamaan hoidon vaikutusta.

Hoito tehdään lempeän vaikuttavasti. Sitä voi tehdä myös ovulaation jälkeen, silloin vain ei laiteta siemeniä korvanlehtiin. Ovulaation jälkeen, kun on mahdollista että olet tullut raskaaksi, tehdään hoitoa kuukautiskierto huomioiden. Se tarkoittaa sitä, että vyöhyketerapeuttisesti ei käsitellä hormonialueita, mutta muita heijastealueita voi käsitellä. Muutoin esimerkiksi jäsenkorjauksellista hierontaa ja energiahoitoa  voi turvallisesti tehdä. Nämä hoidot eivät aiheuta keskenmenoa.

Jos olet kovin pelokas hoitojen suhteen, niin silloin katsomme, että hoidot tehdään kuukautiskierron kahtena ensimmäisenä viikkona, ja ovulaatiosta kuukautisiin hoidoista pidättäydytään.

Hoidon tärkeimpinä tavotteina on tasapainottaa kehoa ja mieltä, purkaa stressiä pois ja luoda selkeyttä ja tasapainoa, jotta keholla olisi optimaalinen tilanne hedelmöitymiseen. Mitä vähemmän stressiä, sitä paremmin kehon hormonit toimivat, sillä kaikki umpieritysrauhasten hormonit ovat yhteydessä toisiinsa ja kun yhden hormonin eritys on epätasapainossa, niin se vaikuttaa myös muihin. Stressiä puretaan montaa eri kautta erilaisin tekniikoin, sillä olemme keho-mieli-kokonaisuus emmekä vain fyysinen olemus.

Suositellut julkaisut