+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Kesän aikana teen hinnaston tarkistusta ja muutokset astuvat voimaan 1.8.24 alkaen.

Lisäksi löydät jäsenkorjauksen jatkossa mobilisoivan hieronnan nimikkeellä ajanvarauksesta. Jäsenkorjaus on nimenomaan mobilisoivaa hieronta ja käytän siinä monipuolisesti erilaisia hierontaotteita, faskiatekniikoita, nivelien mobilisointia.

Olen opiskellut kevään aikana hierojan erikoisammattitutkinnossa mobilisointitekniikoita myös selkärangan alueille sekä si-nivelien tutkimista ja mobilisointia. Nämä kaikki opit ja tieto on mukana silloin, kun teen jäsenkorjausta. Jäsenkorjauksen periaate on se, että kun käsitellään koko kehoa, niin silloin voidaan vaikuttaa myös oireeseen, jonka syy voi olla muualla kuin siinä kohdassa, jossa oire on.

Niveliä mobilisoidaan tarpeen mukaan pehmytkudosten kautta tai suoraan, kohdistaen siihen traktiota, eli venytystä/vetoa, joka tekee tilaa niveltä ympäröiviin rakenteisiin kuten jänteisiin ja ligamentteihin. Mobilisointi auttaa liikerajoitteista tai kipuilevaa niveltä. Esimerkiksi kun on nivelten kulumia eli nivelrikkoa, niin silloin nivelet ovat usein jäykkiä ja liikerajoitteisia. Mobilisointia ei tehdä silloin, kun on esim. osteoporoosi, tulehdus nivelessä, reuma, syöpä.

Suositellut julkaisut