+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Sähköisessä ajanvarauksessa on lyhyitä hoitoja, joita voi palvelun yhteyteen ottaa lisänä. Esimerkiksi jos haluat tunnin hierontaan yhdistää lyhyen energiahoidon, niin se onnistuu, kun valitset ajanvarauksen ehdottamasta lisäpalveluista energiahoito 15 min.

Lisäpalveluina löytyy:

Energiahoito 15 min ( 15 €), 30 min ( 25 €)

Aurikulohelmet/magneetit korvanlehtiin 5 € (helmet jatkavat hoidon vaikutusta, ja ne voi laittaa vaikkapa kivun lievittämiseksi tietyn kehon alueen akupisteeseen korvanlehteen)

Purentalihashieronta 15 min (15€)

Eft-naputtelu tunnekehon hoitamiseksi ja stressin lievittämiseksi 15 min ( 15 €)

Korva-akupunktio 20 min (20 €)

Päähieronta 15 min ( 15 €)

Hieronta 15 min ( 15 €)

Jalkahieronta 15 min ( 15 €)

Vyöhyketerapia 30 min ( 25 €)

EFT-naputtelu on kuulunut lähinnä energiahoidon yhteyteen tunnekehon hoitamisessa käytettävänä tekniikkana. Olen myös välillä ottanut sen joihinkin muihinkin hoitoihin mukaan, kun tunnetta tai muistoa, joka tunteen nostaa pintaan, on tullut hoidon aikana koettavaksi. Eft:ssa naputellaan sormin yläkehon alueelta sellaisia akupisteitä, jotka purkavat kehoon jäänyttä tunne-energiaa. Tunteet ovat kehollisia, ja ne jäävät kehoon, jos ei niitä tunnista, tai ei pysty niitä purkamaan tai käsittelemään.

Naputtelun aikana voi aktiivisesti keksittyä johonkin tiettyyn tunteeseen tai muistoon, joka on tuon tunteen jättänyt kehoon kuormittamaan tai sitten ihan yleisellä tasolla voi naputella akupisteitä, jos ei tiedä mitä tunnetta tai muistoa kehosta naputtelisi. Usein naputtelun seurauksena saattaa tulla kyyneleitä, vaikkei tiedä mihin ne kyyneleet liittyvät. Eft:n jälkeen on yleensä rento ja kevyt olo, kun tunteita on fyysiseltä tasolta saatu keventymään.

Naputtelu voi tuntua hieman hassulta asialta, mutta kuitenkin se on vaikuttava ja tehokas tapa huojentaa oloa. Sitä voi käyttää arjessa monenlaisiin tunnetiloihin, kuten jos vaikka on stressiä, pelkoa, ylihuolehtimista, vihaa yms., tai jos jokin muisto nousee yhä uudestaan pintaan ja tuo voimakkaan tunteen mukanaan. Näitä muistoja ja niihin liittyviä tunteita voi eft-naputtelulla purkaa kehon tasolta pois. Lopulta kun muistoa ajattelee, niin se on enää vain neutraali tapahtuma, kuin elokuva, jota katsoo.

Naputtelu ei työnnä pois tunteita, eikä tukahduta niitä, mutta purkaa ja tuo tietoisuuteen tunnekuormaa kehon tasolta, jotta on helpompi olla ja nähdä asiat toisesta näkökulmasta käsin, eikä olla enää muistojen tai tunteiden vankina.

Suositellut julkaisut