+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Hinnastoa  muokattu hieman kevään ajaksi, lähinnä lasten hoitojen hintoja muutamalla eurolla laskettu ja hierontojen hintoja yhdenmukaistettu käytetyn ajan mukaan.

Toivoisin,että vanhemmat käyttäisivät lapsiaan enemmän hoidoissa, sillä lapsen hermosto yleensä ottaa hyvin hoidon vastaan ja keho sekä mieli rentoutuu. Lapset ja nuoret ovat nyt melko kovilla tämän maailmanmenon kanssa ja ehdottomasti tarvitsevat erilaisia hoitoja, joilla pysytyään vaikuttamaan lepohermostoa aktivoivasti.

Hinnaston löydät omalta sivultaan. Lapsen hieronta-aikoja muutettu siten, että ajanvaraus hieronnan keston mukaan. Aikaisemmin olin laittanut ajat ikähaarukan mukaan. Lapsen mobilisoiva hieronta ( jäsenkorjauksellinen hieronta) on ajaltaan 90 min.

Jos on epäselvyyttä siitä, että miten pitkän ajan lapselleen hoitoon varaisi, niin kysy ihmeessä tekstarilla tai soittamalla. Aikuinen voi hyvin olla hoitohuoneessa paikalla, kun teen lapselle/nuorelle hoitoa, tai sitten odottaa oven ulkopuolella. Aikuinen täyttää aina ensimmäisellä käynnillä lapsesta asiakastietolomakkeen.

Suositellut julkaisut