+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Intialainen päähieronta on länsimaisen ja intialaisen hieronnan sekoitus. Intialainen sokea fysioterapeutti on kehittänyt aikoinaan tämän tekniikan kokiessaan, että länsimaisessa hieronnassa ei oteta huomioon yhtä rentoutumisen kannalta todella tärkeää kehon aluetta eli päätä. Intialaisen päähieronnan tyylejä on sittemmin kehittynyt yhtä monia kuin on tekijöitä.

Hieronnan aikana käsitellään istuen hartioita ja lapojen aluetta, niskaa, olkavarsia, päätä ja lopuksi kasvoja hoitopöydällä makuullaan. Tekniikkoina on erilaisin paineluin ja sivelyin tehtävää lempeää hierontaa. Hieronta tehdään vaatteiden päältä.

Hoidon sanotaan olevan koko kehon stressipesu, vaikka tehdäänkin vain yläkehon alueelle. Ja sitä se todella onkin! Pään alueen hieronta on erittäin rentouttavaa ja se tosiaan usein jää tavallisesta hieronnasta pois.

Kehon ja mielen rentoutuessa hermosto rentoutuu, aineen vaihdunta vilkastuu ja verenkierto paranee, jolloin kivut helpottavat, lihakset pehmenevät, sisäelinten toiminta aktivoituu ja monenlaiset vaivat helpottuvat. Kun kehossa aktivoituu lepohermosto, niin kaikenlaiset paranemisprosessit voivat käynnistyä paremmin. Heti hoidon jälkeen voi olo tuntua hetken aikaa pöllähtäneeltä, kun on ollut vajonneena niin syvään rentouden tilaan.

Hinnastosta löytyy myös yhdistelmähoito, jossa yhdistän päähieronnan ja mobilisoivan jalkahieronnan ja se onkin varsin rentouttava ja vaikuttavan tehokas hieronnan yhdistelmä. Se sopii hyvin myös lahjaksi.