+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Rentouttavan päähieronnan kaveriksi palaa Intialainen päähieronta, koska sitä on kyselty. Olen opiskellut matkan varrella erilaisia pää- ja kasvohieronnan kursseja ja oppinut monenlaisia tekniikoita, joita voi hieronnassa käyttää. Siksi haluan erottaa kevyemmän ja erilaisen Intialaisen päähieronnan klassisen hieronnan tyylisestä päähieronnasta.

Ero näiden kahden päähieronnan välillä on, että rentouttava päähieronta tehdään koko hoito hierontapöydällä öljyn kanssa iholle. Käytetään klassisen hieronnan otteita enemmän ja myöskin pituudeltaan se on vähän pidempi, ja siinä keskitytään erityisesti kaulan ja kasvojen alueille hieromaan, sivelemään ja monipuolisesti käsittelemään kasvojen ihoa. Tämä hieronta voi jopa kiinteyttää kasvojen ihoa.

Purentalihashieronta on vielä erikseen kasvojen alueelle keskittyvä hieronta. Siinäkin klassisen hieronnan keinoin käsitellään yläselän aluetta, niskaa, rintalihaksia, mutta keskitytään erityisesti rentouttamaan purentalihaksia kasvojen alueelta sekä suun sisältä hanskat kädessä että kasvojen päältä.

Intialaisesssa päähieronnassa aluksi istutaan ja hierontaa tehdään paidan päältä yläselän, hartioiden, niskan ja pään alueelle. Lopuksi kasvot käydään kevyesti läpi makuulla. Myös akupisteitä painetaan tarpeen mukaan. Lempeän kevyt, mutta hurjan rentouttava hieronta! Se on hieman lyhyempi kuin rentouttava pää- ja kasvohieronta, sillä kasvojen ja kaulan alueelle ei käytetä niin paljon aikaa.

Suositellut julkaisut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *