+358 407715550

Keltinmäentie 12 B, Jyväskylä

yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi

Energiahoitoa voi tehdä myös etänä. Etähoito on voimakas hoito, vaikkei fyysisesti samassa tilassa ollakaan. Hoito toimii kuitenkin, huolimatta etäisyydestä. Energia ei tiedä sellaisista rajoituksista kuin aika, paikka tai tila.

ETÄHOIDON VAIHTOEHDOT:

ENERGIAHOITO 45 MIN+ PUHELU TAI SÄHKÖPOSTIIN HOITOPALAUTE

ENERGIAHOITO JA AURAN KANAVOINTI

KODIN/PAIKAN ENERGIAPUHDISTUS

KODIN PUHDISTUS JA ASUKKAIDEN KEVYT PUHDISTUS JA ENERGISOINTI ETÄNÄ

ELÄIMEN ETÄHOITO

Etähoito 45 min + palaute sähköpostiin tai puhelimitse: Etähoito tehdään mieluiten silloin, kun olet rauhallisessa paikassa, jotta voit keskittyä hoidon aikaisiin tuntemuksiin ja energian virtaamiseen. Koska energiahoito toimii myös menneisyyteen ja tulevaisuuteen, niin hoidon voi tehdä eri aikaan kuin milloin vastaanottaja voi sen ottaa vastaan. Joten jos aikataulumme eivät kohtaa, että olisimme ”linjoilla” samanaikaisesti, niin silloin ei tarvitse erikseen sopia tarkkaa hoitoaikaa.

Jos haluat puhelun hoidon jälkeen, niin se pitää sopia parin vuorokauden sisään hoidosta. Silloin, jos sovimme hoidon tarkan ajankohdan, niin puhelu tapahtuu heti hoidon jälkeen. Puhelun kesto 10-15 min. Käymme siinä läpi hoidon kulkua ja tuntemuksia joita nousi koettavaksi. Sähkostin kautta tuleva palaute tulee myös parin päivän sisällä hoidosta.

Puhelu on usein tärkeä osa hoitoa, ja sen aikana voi energia vielä virrata ja tulee sanallistettua asioita, joka voi olla hyvinkin tärkeää tasapainottumisessa ja asioiden oivaltamisessa. Mutta sähköpostiin saadun hoitopalautteen vastauksessa voi myös kysyä tarkentavia kysymyksiä.

Eläimen etähoito tehdään mieluiten silloin, kun omistaja on kotona eläimen kanssa. Silloin voi seurata eläintä, että miten se käyttäytyy hoidon aikana. Eläimet ottavat hyvin hoitoa vastaan ja ne kertovat asioita konkreettisesti ja selkeästi, yleensä mielikuvilla ja tunteilla. En hoidon aikana varsinaisesti lähde lukemaan/kanavoimaan eläimen energiaa tarkasti, sillä keskityn energian virtaamiseen sinne, minne energia haluaa ohjata. Mutta toisinaan eläin haluaa kertoilla asioita, jotka kuvaavat sen luonnetta tai sen lempijuttuja. Eläimestä tarvitsen nimen ja rodun, ja mielellään kuvan, jossa on vain eläin, eikä mitään muuta ylimääräistä.

Kodin etäpuhdistus auttaa kodin energioita puhdistumaan ylimääräisistä sinne kuulumattomista energioista. Kodissa voi olla ajatus- ja tunne-energioita jäänteinä edellisistä asukkaista tai myös kodissa asvuien ihmisten mukana voi kulkeutua sellaista, joka kannattaa poistaa ja puhdistaa. Myös monenlaisia henkitason kulkijoita voi jäädä asustelemaan kotiin, ja ne voivat omalla tavallaan häiritäkin asujia, esimerkiksi aiheuttaa ristiriitaa, raskauden tunnetta yms. Usein kodinpuhdistuksen jälkeen voi huomata ilman raikastuneen tai huoneiden olevan valoisempia tai muuten vain jotenkin kevyemmältä olla siellä. Kodin puhdistukseen tarvitsen osoitteen, ja tiedot kodin tyypistä, huoneista, piha-alueesta ja keitä siellä asuu ( myös eläimet). Kodin etäpuhdistuksen laajennettu versio sisältää myös asukkaiden kevyen puhdistelun ja energisoinnin.

Etähoitoa varatessa, ole yhteydessä minuun sähköpostilla: yhteydenotto@hoitohuone-nokomis.fi tai puhelimeen viestillä. Kerro, jos on jotain erityistä, mihin haluat, että hoidon aikana keskitytään. Tällainen voi olla vaikkapa kivut tai muut fyysiset ongelmat tai myös mieltä askarruttavat asiat tai haasteet. Jos et halua minulle sanoa erityisistä haasteistasi, niin voit itse asettaa intention mielessäsi ja pyytää, että hoito kohdistuisi niihin asioihin.Energia menee aina sinne missä sitä tarvitaan, mutta hoitoa voi myös kohdistaa haluamiinsa asioihin.

Hoidot voi varata sähköisestä ajanvarauksesta, mutta ne voidaan sopia siis myös puhelimitse tai sähköpostilla. Etähoidot maksetaan aina ennakkoon ennen hoitoa. Saat sähköpostitse minulta tilisiirtotiedot.

Tapaamisiin energia-aalloilla!

Suositellut julkaisut